CPUV NUFFNANG #110 | EU YAN SANG BO YING COMPOUND


Cite bulan lepas lagi... Aku dah terlepas nak cite... Biasa lah aku kan... Alhamdulillah... Kali nie dapat kempen dari EU YAN SANG BO YING COMPOUND ... Amende plak nie?? Jujur aku cakap aku tak dengar & jumpa produk nih... Gagah ler aku skodeng sana sini 

Oooo... Rupa nya produk kesihatan untuk kanak-kanak... 

Traditionally used for phlegm, vomiting, crying at night, fever, cold and cough.

DETAILS

Bo Ying Compound is an ancient formula for young children. From generation to generation, Eu Yan Sang Bo Ying Compound has given our children gentle care. This traditional remedy is proven by Beijing University of Chinese Medicine for its effectiveness in curing pediatric illnesses and maintaining our children's health.

INGREDIENTS

Calculus Bovis, Margarita Pteria Martensii, Rhizoma Acorus Tatarinowii, Succinum, Aisaema Cum Bile, Concretion Silicea Bambusa Textilis, Rhizoma Paris Polyphylla, Radix Saposhnikovia Divaricata, Rhizoma Pinellia Ternata, Bulbus Fritillaria Cirrhosa, Radix Scutellaria Baicalensis, Ramulus Uncaria Rhynchophylla, Radix Curcuma Wenyulin, Herba Mentha Haplocalyx, Rhizoma Gastrodia Elata, Periostracum Cicadae Cryptotympana Pustulata.

HOW TO USE

For unwell condition:

Children 1 to 3 years old – one tube of 330mg compound per day.
Children 3 to 10 years old – two tubes of 330mg compound per day.

For health maintenance: One tube of 330mg compound per day, twice per week.
This medicine is to be taken with lukewarm water. If symptoms persist, consult your doctor.



Contradiction : This product is not to be taken by infants suffering from G-6-PD deficiency.

**Maaf aku tak dapat nak cari tentang status kehalalan produk nih... 


Kengkawan kalau ada jumpa iklan EU YAN SANG BO YING COMPOUND menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku dan Jom Bercontest boleh ler klik, untuk yang berminat jer tau... Tiada paksaan, tak mo pun tak pe lah... Sob... Sob... Sob... 

Terima kasih #nuffnang
#euyansang #boyingcompound #euyansangboyingcompound 
#kisahhidupku #jombercontest
#reviewproduct

Terima kasih kengkawan ...
Alhamdulillah ...

KAKI KOMEN NOVEMBER 2016 #KISAHHIDUPKU ...

Hai Kengkawan ... Sedar tak sedar nak berakhir dah tahun 2016 ... Dah semakin hampir ker penghujung nampak nyer... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan November 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...



1.  Muhammad Khairuddin Lim
2.  Ayunie Ramli 
3.  Shahida Dzulkafli 
4.  Maria Firdz
5.  At-Tarmizi
6.  CikRenex
7.  Ewanthology
8.  Shiela Adziz
9.  Unni Anje
10.  Adam

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...


Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

CPUV NUFFNANG #109 | U Mobile iPhone 7 Launch



Meh nak cite kempen yang aku dapat bulan November lepas... Tak sempat nak cerita... Alhamdulillah... Kempen daripada U Mobile iPhone 7 Launch ...

Depa berdua nih bekerjasama... U Mobile ngan iPhone lah... Jom tengok apa yang depa tawarkan...


Menarik jugak kan plan yang ditawarkan  ... 



Kengkawan kalau ada jumpa iklan U Mobile iPhone 7 Launch menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku dan Jom Bercontest boleh ler klik, untuk yang berminat jer tau... Tiada paksaan, tak mo pun tak pe lah... Sob... Sob... Sob... 

Terima kasih #nuffnang
#umobile #iPhone #iPhone7
#kisahhidupku #jombercontest
#reviewproduct

Terima kasih kengkawan ...
Alhamdulillah ...