Search This Blog

KAKI KOMEN JUN 2017 #KISAHHIDUPKU ...


Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan ke tujuh tahun 2017 ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri...Maaf lambat skit promote kaki komen bulan nie... Maklum ler sibuk beraya...
Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Jun 2017 ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu... Ada juga yang baru... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...

4.  Noor Azlan
10.  Farrah MF

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...

Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

HARGA MINYAK MULAI 6 JULAI 2017 - 12 JULAI 2017


⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽

Mulai 6 JULAI 2017 - 12 JULAI  2017, harga runcit Petrol dan Diesel adalah seperti yang berikut :

RON95 : ⬆ naik 4 sen (RM1.93 seliter)
RON97 : ⬆ naik 4 sen (RM2.19 seliter)
DIESEL :  ⬆ naik 7 sen (RM1.91 seliter)

⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽

Yehaaa... Menaik nampak nyer minggu depan...  Jangan stress tau,  layan kan aje... 

Amboiii... Amboiii... Amboiii...

Haaa... Marah... Marah...
Rilex... Senyum jer...
Jangan marah2, nanti cepat tua...
Muahahaha...
๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”

⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽

WORDLESS WEDNESDAY - 140 | NAK KAYA